چون از استقلال بدم اومد دیگهنقل قول:
راستی حجت چی شد یه دفعه پرسپولیسی شدی ؟
نکنه داری نیرنگ میکنی ؟!!!
اون حجازی اونجا مثل ***** واستاده
اون باعث ننگ تیم استقلاله
Printable View
چون از استقلال بدم اومد دیگهنقل قول:
راستی حجت چی شد یه دفعه پرسپولیسی شدی ؟
نکنه داری نیرنگ میکنی ؟!!!
اون حجازی اونجا مثل ***** واستاده
اون باعث ننگ تیم استقلاله
اینم خوبه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تنها چند روز تا ترکیدن بادکنک آبی مانده است ...
خداوکیلی بازی تو نیمه اول افتضاح بود و تو نیمه دوم هم آخرهاش قشنگ شد
تحلیل خودم :
1- پرسپولیس میتونست برنده بازی باشه اما با مساوی باز هم تو صدر جدول باقی موند (که خودش یک برد حساب میشه) :cool:
2- استقلال با این مساوی بالاخره از رتبه دوازدهم یه پله صعود کرد و شد یازدهم جدول (هنر کرد) :1. (10):
3- به نظر من داور بازی بسیار حرفه ای بود و هیچ داوری رو تا حالا اینقدر حرفه ای و مسلط برای این بازی ندیده بودم :yes:
4- حجازی واقعا باید یه فکری کنه تا تیمش نتیجه بگیره وگرنه اگه اینطوری بره جلو که باید استقلال رو فصل بعد تو دسته دوم دید :gasp:
5- به نظر من پژمان نوری و خلیلی بهترین بازیکنان پرسپولیس بودن :great:
نظر شما چیه ؟!! :merci:
خب
تحلیل من :
استقلال بسیار بهتر از چیزی که دوستان فکر کردند ظاهر شد ...
گل استقلال زیباتر و حرفه ای تر از پرسپولیس بود ...
کمتر تیمی رو دیدیم که پس از جلو افتادن این قدر خوب و هجومی بازی کنه ... استقلال هرگز دفاع مطلق نکرد در بیست دقه ی آخر
استقلال موقعیت های خوبی داشت که نمونه ی کاملش صحنه ای بود که جباری همه رو رد کرد و ضربه ی خیلی نرمی زد + دو تک به تک ارش برهانی با رودباریان که نمونه اش رو ندیدیم توی پیروزی
ضمنا به نظر من همه ی پرسپولیسی ها حداقل تا دقیقه ی 85 کپ کرده بودن و داشتن دعا دعا می کردن که به خیر بگذره که گذشت ...
برین شیرینی پخش کنین خدا بهتون حال داد ...
یه درس عبرت برای دوستانی که خیلی جو زده شدند و نتایج عجیب غریب پیش بینی کردند : هیچ تیمی رو دست کم نگیرید حتی تیمهای درجه چندم دنیارو ... چه برسه به تیمی مثل استقلال که از همه نظر بهتون سره ... پرافتخارترین تیم ایران در آسیا و ضمنا اینکه طبق آمار در بازی های دربی خیلی بهتر نتیجه گرفته ...
لطفا در برابر حرف من اگه خوشتون نیومد سکوت نکنید ... حرفتون رو بزنید تا جواب بگیرید ...
بای
استقلال زلزله
استقلال زلزله سرور سطل آشغاله!
مهراد این .... بن کن
بهتره در مورد بازی دربی در این تاپیک بحث کنیم :
بچه ها با دیدن بازی امروز من جدا به لیگ برتر ایران امیدوارم شدم واقعا هر دوتیم در سطح بوندس لیگا بازی کردن خداییش خیلی قشنگ بود من نتو نستم تکون بخورم از پای تلویزیون پیروزی پیروزی رو بهتون تبریک میگم!
خب اینم از استقلال اهواز !!!
یکی از غولهای لیگ همین تیم بود که دیدید واقعا پرسپولیس بهترین بازیش رو انجام داد و تونست که برنده بازی باشه
فقط حیف که جلوی استقلال اینطور بازی نکرد وگرنه بخدا 4-5 تا بهش میزد :whistle:
یه تیم قوی دیگه هم بنام سپاهان هست که مطمئن باشید با بازی عالی که امروز کرد سپاهان هم فیتیله پیچ میشه
راستی یه موضع دیگه اونم اینکه استقلال بالاخره برد اونم تیم ته جدولی پگاه رو :rofl:
راستی نصرتی رو دیدید کارش خیلی حرفه ای بود ها یه چیزی تو مایه های نستای ایتالیا ایول داشت :1. (10):